Smart app & TV BOX

Shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm

Kompjuter

Në kompjuterin tuaj me sistem operativ windows mac ose linux mundeni ti shikoni të gjitha programet Televizive

Tablet

Në Tabletin tuaj Android ose ios mundeni ti shikoni programet televizive duke shkarkuar aplikacionin e POWER ALB

Smart Phone

Shkarko aplikacionin e Power ALB dhe shiko kudo

Paralelisht deri në Tre Pajisje

Mbi 2000 kanale televizive pa antenë satelitore, prej të cilave mbi 250 kanale Kombëtare:
Filma, aksion, komedi, dramë, etj. Sport Liga e kampionëve dhe

kampionatet e shteteve evropiane. Filma vizatimor për fëmijë, serialet më të shikuara turke me përkthim dhe dublim në gjuhën shqipe

Porosit Pakon Power ALB

ABONIM 12 mUAJ
99 .-chf

në Vit

 • Abonim në Smart
 • 2000 Kanale Televizive
 • 250 Kanale Kombëtare
 • 200 Kanale Sportive
 • 1550 Kanale të Huaja
 • POPCORN
 • Aktivizimi 0.-chf
 • Dekoderi 4K
 • Posta 0.- chf
 • Abonim 3 në 1
ABONIM 1 VIT + TV BOX
248 99 .-chf

në Vit

 • Abonim në TV Box
 • 2000 Kanale Televizive
 • 250 Kanale Kombëtare
 • 200 Kanale Sportive
 • 1550 Kanale të Huaja
 • POPCORN
 • Aktivizimi 0.- chf
 • Dekoderi 4K – 100.- chf
 • Posta 0.- chf
 • Abonim 3 në 1
Abonim 3 në 1
149 .-chf

në Vit

 • 1 Abonim në Smart
 • 2 Abonime në Tablet. PC. Telefon
 • 2000 Kanale Televizive
 • 250 Kanale Kombëtare
 • 200 Kanale Sportive
 • 1550 Kanale të Huaja
 • POPCORN
 • Aktivizimi 0.-chf

Max. 300 Mbit/s – 4G LTE

 • Përfshirë ruterin Wi-Fi 4G
 • Internet Max 300 Mbit/s
 • Ndizni dhe filloni të Surfoni
 • Nuk ka nevojë për instalim

19.90.- chf në muaj për Klientët e Power ALB

24.90.- chf për ata që sjan klient në Power ALB

Periudha e kontratës: 24 muaj


Max. 300 Mbit/s – 4G LTE + TV

 • Përfshirë ruterin Wi-Fi 4G
 • Dekoderi TVIP Box 4K
 • Internet Max 300 Mbit/s
 • 2000 Kanale Televizive
 • 250 Kanale Kombëtare
 • 200 Kanale Sportive
 • 1600 Kanale të Huaja
 • Ndizni dhe filloni të Surfoni

Periudha e kontratës: 24 muaj

Internet & TV

Surfoni shpejt  sigurt dhe lirë me internet nga Life IT, Kombinoje me ofertën tonë televizive sipas dëshirës

Internet 300

chf 19 .90

/ në muaj

Internet 300 Mbit/s

Përfshirë ruterin Wi-Fi 4G

Ndizni dhe filloni të Surfoni

Nuk ka nevojë për instalim

Aktivizimi 49.- chf

Periudha e kontratës: 24 muaj

Internet 300 & TV

chf 29 .90

/ në muaj

Internet 300 Mbit/s

Përfshirë ruterin Wi-Fi 4G

Dekoderi TVIP Box 4K

2000 Kanale Televizive

250 Kanale Kombëtare

200 Kanale Sportive

1550 Kanale të Huaja

Ndizni dhe filloni të Surfoni

Aktivizimi 99.- chf

Periudha e kontratës: 24 muaj

Internet 600

chf 24 .90

/ në muaj

Internet 600 Mbit/s

Përfshirë ruterin Wi-Fi 4G

Ndizni dhe filloni të Surfoni

Nuk ka nevojë për instalim

Aktivizimi 99.- chf

Periudha e kontratës: 24 muaj

Internet 600 & TV

chf 34 .90

/ në muaj

Internet 600 Mbit/s

Përfshirë ruterin Wi-Fi 4G

Dekoderi TVIP Box 4K

2000 Kanale Televizive

250 Kanale Kombëtare

200 Kanale Sportive

1550 Kanale të Huaja

Ndizni dhe filloni të Surfoni

Aktivizimi 149.- chf

Periudha e kontratës: 24 muaj

PROGRAME
0
POP CORN
0
KOMBëTARE
0
SPORT
0
Të HUAJA
0
PROGRAME HD
0